דפים

יום שני, 16 בפברואר 2015

בצק שמרים לפיצה קרין גורן










 1 קילו קמח
1
שקית שמרית (50 גרם)
2
2/3 כוסות (650 מ"ל) מים 
2
כפות דבש (או סוכר)
כף מלח 
שליש כוס שמן זית






לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח. מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי . חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות. ממשיכים לפי הוראות המתכונים הבאים.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה